FAQ

Meest gestelde vragen

Wat is de minimum leeftijd om een camper te kunnen huren?
Bestuurder moet minimaal 24 jaar zijn en dient minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Is de bestuurder jonger dan 24 jaar, maar wel 3 jaar in het bezit van een rijbewijs dan kan er een camper gehuurd worden met een borg van €1250,-.
Wat is het eigen risico als ik een camper huur?
De waarborgsom per huurperiode bedraagt € 750,00 of € 1250,00 afhankelijk van de huurders leeftijd.
Meer informatie kun je vinden in onze ‘algemene voorwaarden‘ artikel 10.
Wat moet ik doen bij pech onderweg?
Voor alle campers is een All-Risk verzekering afgesloten incl. Europa pechhulp. De hulpdienst omvat pech- en sleephulp, repatriëring en in het buitenland een vervangende (personen)auto; niet altijd een camper. In geval van pech altijd direct contact op te nemen met de verhuurder via Tel. 06-44657367 of 06-55321666. Wij zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen.
Hoeveel vrije kilometers heb ik bij het huren van een camper?
Per dag zit 300 kilometer in de huurprijs inbegrepen. Bij een huurperiode van drie of meer weken achter elkaar geldt kilometer vrij. Voor de kilometers die de huurder extra heeft gereden, wordt € 0,20 per kilometer in rekening gebracht.
Op welke brandstof rijdt de camper?
Al onze campers rijden op diesel.
Zijn alle campers voorzien van Airco tijdens rijden
Als de camper is voorzien van een airco tijdens rijden staat dit vermeld in de omschrijving van de camper die je wil gaan huren.