Citroën Possl

Bekijk hier onze camper

Omschrijving Citroën Possl

Een goed onderhouden 4 persoons buscamper van het merk Citroen Possl bouwjaar 2005 met 2.8 HDI 128 pk motor. Over deze buscamper is goed nagedacht. De stoelen voorin zijn gemakkelijk om te draaien, je zit meteen aan je tafel. Ook de keuken bij de hand en een mooi uitzicht door de ramen! In de buscamper zit een vast bed, dus van je zitje zo je bed in! Er zit veel opbergruimte in, zodat je gemakkelijk je spullen kwijt kunt. Er zit een vast toilet in, met douche en wasgelegenheid. Fijn voor de nacht! Ook alle ramen zijn te verduisteren.

De camperbus is voorzien van een koelkast, verwarming, verlichting op diverse plaatsen, kraan met spoelbak en kookplaat met twee pitten. Het elektrische gedeelte wordt gevoed door een boordaccu. Maar als je hem op de camping op de stroom aansluit, schakelt alles over op de netspanning, dan kun je ook gewoon de stopcontacten gebruiken, die zich binnen in de bus bevinden. Er zit een vaste watertank van 100 liter in. En een vuilwatertank die je kunt lozen boven een daarvoor bestemde put. De camper heeft een kachel en een warm water boiler. Aangesloten op een gasfles, plus een reserve gasfles.  In de camperbus zit airco en cruisecontrol. En natuurlijk zit er een fietsenrek op voor twee fietsen. Verder is hij voorzien van inventaris en stoelen en een tafel.

OMSCHRIJVING BUSCAMPER

 

Aantal zitplaatsen 4
Aantal slaapplaatsen 3
Afmeting bed 1,92 x 1,39 meter & 1,70 x 1,00 meter
Luifel Ja
Campingset (stoelen + tafel) Ja
Gasfles Ja
Koelkast Ja
Verwarming Ja
Huishoud accu Ja
Borg 750 euro
Fietsendrager Ja  (voor twee elektrische fietsen)
Inventaris Bekijken

 

PRIJZEN

Prijzen zijn all-in per volledige dag, en varieren per seizoen:

 

Laag seizoen (november t/m april,) €82,- pd / €574,- pw
Middenseizoen ( mei, juni, september, oktober) €96,- pd / €672,- pw
Hoogseizoen (juli, augustus) €112,- pd / €784,- pw

 

Per dag zit 300 kilometer in de huurprijs inbegrepen. Bij een huurperiode van drie of meer weken achter elkaar geldt kilometer vrij. Voor de kilometers die de huurder extra heeft gereden, wordt € 0,20 per kilometer in rekening gebracht.

ACCESSOIRES

Beddengoed 3 personen €30,- per huurperiode
TomTom navigatie €30,- per huurperiode
Bijzettent met luchtbed €30,- per huurperiode

 

Campingset

Lekker uitrusten en genieten van je vakantie

Luifel

Luifel

Bed voor 2 personen

Heerlijk slapen in je camper op dit tweepersoons bed.

Lampen

Altijd voldoende licht in de camper dankzij de ingebouwde spotjes.